Døre og vinduer

Reparation og udskiftning

Hvad enten du skal have skiftet dine døre eller vinduer ud, så tilbyder vi hos Toftegaard Byg et solidt og veludført resultat. Vi har leverandører, der kan finde de optimale materialer til os, uanset om der er tale om udskiftning eller reparation.

Professionelt arbejde

Vi holder til i hjertet af Jylland nær Randers, Ulstrup og Bjerringbro, og vi kan derfor nå ud til de fleste steder. Således er det oplagt at vælge os, hvis du skal have udskiftet eller repareret dine døre og vinduer og især, hvis du vil være sikret kvalitet og professionalitet.

​Det er forskelligt hvilken type døre og vinduer, som man kan bruge, da det afhængiger af, hvordan den givne bygning er konstrueret. Vi er professionelle og skal nok hjælpe med at finde de helt rigtige døre og vinduer. Hvis du blot skal have repareret dine gamle, kan vi finde de reservedele, der præcist passer til.

​Bredt sortiment af døre og vinduer

I forbindelse med en reparation af allerede isatte dele, har vi stor erfaring med at finde de helt rigtige hængsler, håndtag med videre, som findes på markedet, og netop dette er vigtigt for at opnå et godt resultat. Eftersom vi har kontakt til mange gode og pålidelige leverandører, har du derfor mange valgmuligheder.

Se billeder her

Kontakt os

​Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder og få en uforpligtende samtale omkring døre og vinduer, så kontakt os endelig på telefon (+45) 40 16 74 26 eller skriv til mail@toftegaard-byg.dk.​