Papirisolering

Efterisolering og papiruldsisolering med granulat og plader

Overvejer du efterisolering i form af en papiruldsisolering? Hos Toftegaard Byg har vi stor ekspertise i papiruldsisolering med granulat og plader. Det er især velegnet til for eksempel efterisolering af loft og ydervæg. Vi har alle slags kunder, herunder private og erhverv, i blandt andet Randers, Hobro, Aarhus og mange andre steder, som vi hjælper med isolering.

​Isolering med papiruld er en god investering for bygningen​

Når du benytter os til efterisolering med papiruld, bliver du mødt af eksperter inden for branchen. De er klar til at vejlede og hjælpe dig vedrørende alt omkring papiruldsisolering.

​Vi bruger isolering fra Isocell, som er anerkendt og især velegnet til efterisoleringsopgaver af gulve i allerede opførte bygninger.

​Energistyrelsen anbefaler, at du først og fremmest forbedrer isoleringen, hvis du vil spare på varmeregningen. Det er nemlig på det område, at der er flest penge at spare på varmen, og det er også der, hvor pengene kan tjenes hurtigst hjem. Faktisk er det blevet så populært, at mange prioriterer isoleringsarbejde over for eksempel en køkkenrenovering.

​Hvad er papiruldsisolering?

​Papirisolering består af cellulosefibre og er fremstillet af gamle aviser. Det er et alternativ til efterisolering med mineraluld. Isoleringen får både som granulat og som plader. Papiruld i granulat er i løs form og kan blæses ind i hulrummet i ydermuren. Det er hurtigt og enkelt, ligesom det medfører ganske få luftlommer. Jo færre luftlommer, jo mere effektiv er isoleringen. Derfor er granulat også effektivt til at isolere rundt om emner i væggen såsom kabler og rør.

​Papiruldsisolering i plader lægges derimod ud på konstruktionerne i ejendomme. Plader kan kombineres med granulat for at forhindre kuldebroer via samlingerne mellem pladerne. Dog benyttes der kun plader i loftskonstruktioner. Derfor er vi ekstra grundige med tilskæring af papiruldspladerne.

​Hvorfor er celluloseisolering det bedste valg?

​Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør vælge isolering med papiruld eller rettere cellulose. Først og fremmest er der naturligvis prisen, men det er også mere effektivt, ligesom det er miljøvenligt. Dertil kommer, at det er brandhæmmende.

Nogle er fordelene ved cellulose er blandt andet:

  • ​Velegnet til mange typer af byggerier
  • God til efterisolering af loft og ydervæg
  • Miljøvenligt og prisbilligt isoleringsprodukt
  • Papiruldsisolering sikrer en tæt og holdbar isolering uden huller
  • Isolering med papiruld er meget alsidig i sine anvendelsesmuligheder

Produktionen af papiruldsisolering belaster miljøet betydeligt mindre end de traditionelle isoleringsmaterialer. Dertil kommer, at skadedyr såsom rotter og mus sjældent opholder sig i isoleringen på grund af de tilsatte salte med videre.

​Celluloseisolering, som er det korrekte begreb, anvendes også i USA. Amerikanerne har brugt det i hundrede år, men det er igen blevet populært. Årsagen kan være, at celluloseisoleringen giver en bedre brandbeskyttelse end glasuld, fordi cellulose er tættere end glasuld. Dette hæmmer ilttilførslen. Det kan samtidig være en væsentlig grund til at vælge cellulose frem for eksempelvis glasuld ved efterisolering af en ejendom.

​Papirulden er både en miljøvenlig og besparende løsning

​De fleste ældre bygninger er forældet i forhold til isolering. Dermed er energibehovet, varmetabet og CO2-udledningen langt større end det, som er hensigtsmæssigt for miljøet og din økonomi.

​Med en hulmursisolering kan du få efterisoleret din bygning sikkert, effektivt og billigt, så du på længere sigt kan spare mange penge. Papiruldsisolering varmeisolerer ligeså godt som traditionelle isoleringsmaterialer. Samtidig er den form for efterisolering nem, billig, miljøvenlig og energivenlig.

Hvad koster efterisolering af loft eller ydermur?

Vores priser for efterisolering afhænger af omfanget af den ønskede eller nødvendige mængde af papiruldsisolering. Det kan i visse tilfælde være nødvendigt eller fornuftigt at lave egentligt tømrerarbejde i forbindelse med isoleringen.

​Derudover kan der være skader, som skal udbedres. Vi kigger naturligvis på din ejendom, inden vi laver tilbuddet, ligesom vi kommer med råd og vejledning. Vi sikrer, så vidt det er muligt at undgå, at der opstår pludselige ekstraopgaver midt i arbejdet.

​Kundernes tilfredshed udspringer af vores erfaring

Kunderne er glade for vores grundige fremgangsmåde, ligesom de føler sig trygge ved at overlade en isoleringsopgave til os. Det skyldes blandt andet, at de ved, at vi er specialiseret inden for en lang række opgaver såsom isoleringsarbejde med papiruldsisolering. Uanset om vi har udført renoverings- og reparationsarbejde, eller om vi har opført nye huse, så er vores kunder altid tilfredse.

​Vores gode resultater inden for efterisolering og kundernes tilfredshed udspringer af vores mangeårige erfaring. Kvaliteten og tilliden mellem kunden og os afhænger af, om tømrerne kan sit håndværk og ved, hvad de står for. Sådan er alle vores håndværkere.

​Vi lægger især vægt på at levere et grundigt forarbejde, hvor finder frem til den bedste løsning sammen med kunden. Dermed lægger vi fundamentet til det gode, solide og smukke tømrer- og isoleringsarbejde, som holder mange år ind i fremtiden.

Se billeder her

Kontakt os i dag for at få et godt isoleringstilbud

Ønsker du at høre mere om efterisolering og mulighederne for papiruldsisolering, så er du velkommen til at få en snak. Vi kommer også gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi gennemgår ejendommen og kommer med råd og vejledning. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på efterisolering.

​Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon (+45) 40 16 74 26 for at aftale det videre forløb i forbindelse med papiruldsisolering. Du kan også skrive til os på e-mail mail@toftegaard-byg.dk.​