Tagarbejde

Få repareret eller udskiftet dit tag

Hos Toftgaard Byg får du professionelt udført tagarbejde, når det kommer til renovering, reparation samt eftertjek af ventilation, tilstoppede tagrender og nedløb. Vi holder til midt i Jylland nær Randers, Bjerringbro og Ulstrup, hvilket gør det muligt for os at nå ud til kunder, som har brug for hjælp til tagarbejde i det meste af Jylland.

​Undgå tagskader

Alle tage har svagheder. For at undgå at stå med en stor tagskade, er det vigtigt jævnligt at få tjekket taget igennem af professionelle folk. Det er langt bedre og billigere at komme en tagskade i opløbet end pludselig at stå med en kæmpe beskadigelse.

Det kan ofte være svært at se en kommende skade med det blotte øje. Hos Toftegaard Byg kommer vi gerne ud med dygtige og specialiserede folk, der går dit tag igennem og udfører tagarbejde, hvis det er nødvendigt.

​Reparerende tagarbejde

Skulle skaden være sket, så er vi altid klar til at hjælpe dig med solidt håndværksmæssigt tagarbejde. Større skader kan være fugtskader, utætheder, større heller mindre huller eller brud på tagkonstruktionen. Uanset hvad det er, så kan du roligt overlade dit tag til os og igen få et stabilt tag på basis af grundigt tagarbejde.

Se billeder her

Kontakt os

​Kontakt os meget gerne på telefon (+45) 40 16 74 26 eller skriv en mail til os på mail@toftegaard-byg.dk, hvis du skulle have nogen spørgsmål, ønsker at bestille tagarbejde eller et eftertjek hos os eller hvis du blot har brug for sparring og vejledning angående dit tag.​